Links

Koston

Koston B.V. is één van onze systeemverwerker en gespecialiseerd in alles op het gebied van isolatie. Van spouwmuurisolatie en muur isolatie tot dakisolatie en bodemisolatie. Koston B.V. maakt daarbij gebruik van de producten van Termokomfort en zijn o.a. verwerker van Termoparelsystemen®, Bodemhygrolatie®, Thermacoustic®, Thermisch en akoestisch spuitwerk, Isocell, cellulose en de BiofoamPearls®. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van Koston B.V. op hun website over isolatie.

Coatingvloer.nl

De Design Betonvloer van Coatingvloer.nl heeft een stoere en robuuste uitstraling met natuurlijk ogende kenmerken voor uw woning of bedrijfspand.

Hoekman Houtindustrie: pallets, kisten en andere houten transportverpakkingen

Rietdekker De Rietdekkerij

Designbetonvloer.nl: Betongievloer in uw woning? Kijk hier voor meer informatie.

Een alternatieve partij die bijzonder mooie aanbiedingen heeft op het gebied van gietvloeren is Gietvloer.nl

Sinnige BV is al jaren de leverancier van Crown Bedding hotelbedden (zie de hotelbedden pagina). De snelle levering en het grote assortiment maakt van Sinnige BV een prettige partner.

Kitbedrijf AKAR kan oude siliconenkit verwijderen en geheel nieuwe kitvoegen plaatsen. De oude kitvoegen worden verwijderd zonder sporen na te laten, waarna we ze vervangen voor siliconenkit van hoge kwaliteit.

Gerard Keune Meubelen is het adres voor kwalitatieve en hoogwaardige meubelen. Dankzij een breed assortiment bestaande uit o.a. oud eiken tafels, robuuste eettafels en diverse eettafelstoelen, vormt Gerard Keune de meubelspecialist in de omgeving van Amsterdam.

B&S Totaalonderhoud verzorgt een facilitair totaalpakket. Professioneel gevelonderhoud voor uw grootste visitekaartje: uw goed geïsoleerde bedrijfspand.

Choco-Paradijs uit Almere voor unieke chocolade relatiegeschenken. Laat uw logo of een boodschap op chocolade bedrukken. Bestel op de website uw unieke relatiegeschenk.

Voor een AGA Cooker of één van de andere AGA fornuizen kunt u terecht bij De Zeug, officieel AGA Living Center.

Natuurstenen vloeren in kantoor of pand zijn prachtig, maar verdienen ook wel eens een reiniging. ChemDry Spanjerberg heeft zich gespecialiseerd in diverse soorten reiniging volgens de ChemDry-methode. Uw natuurstenen vloer weer zo goed als nieuw, lees het op www.chemdryspanjerberg.nl/natuursteenvloerpolijsten

Een tuin wordt voorzien van luxe en comfort met de tuinmeubelen en tuinaccessoires van Katei Buiten Design. Diverse collecties voor iedere smaak en tuininrichting.