Spouwmuurisolatie kosten

Overweegt u om uw spouwmuur te laten isoleren? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u benieuwd bent naar de spouwmuurisolatie kosten. Zodra u volledig op de hoogte bent van de kosten die spouwmuurisolatie met zich meebrengen, dan weet u meteen hoeveel geld u hiermee op termijn bespaart.

Hoe bepalen wij de spouwmuurisolatie kosten?

Bij Termokomfort hanteren we geen vaste kosten voor het isoleren van uw spouwmuur: ieder project is uniek. In de praktijk zien we echter vaak dat de gemiddelde kosten voor het isoleren van een spouwmuur neerkomen op zo’n € 12,- tot € 20,- per vierkante meter. De exacte prijs wordt bepaald door:

 • De oppervlakte en diepte van de spouwmuur
 • De gekozen soort isolatieparel

Wilt u weten hoeveel het isoleren van uw spouwmuur exact gaat kosten? Vraag dan bij ons een kosteloze inspectie aan. Op basis van de inspectie leveren we u graag een vrijblijvende prijsopgave op maat.

Bel 036 538 7558 Contact

Bespaar op uw energiekosten

Door uw spouwmuur te isoleren, voorkomt u warmteverlies in huis en hierdoor kunt u veel energiekosten besparen.

Dankzij spouwmuurisolatie kan een gemiddeld huishouden tot wel 10 m3 aardgas per m2 muuroppervlak per jaar besparen.

Het rendement van spouwmuurisolatie is vergelijkbaar met 12 procent rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Het maakt niet uit wat voor soort woning u heeft, de investering in spouwmuurisolatie heeft u gegarandeerd terugverdiend binnen slechts enkele jaren. Wanneer uw spouwmuur voorheen nog niet was geïsoleerd, bespaart u tot wel € 800,- op uw energierekening per jaar.

  • Spouwmuurisolatie tussenwoning

  • Bespaar tot €250,- per jaar. U heeft uw investering terugverdiend binnen 3 jaar
  • Bespaar geld met spouwmuurisolatie
  • Bespaar tot €250,-
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning

  • Bespaar tot €800,- per jaar. U heeft uw investering terugverdiend binnen 3 jaar
  • Bespaar geld met spouwmuurisolatie
  • Bespaar tot €800,-

Subsidie aanvragen

Wist u dat het sinds 2 september 2019 weer mogelijk is om subsidie aan te vragen voor het uitvoeren van minimaal twee energiebesparende maatregelen? Wanneer u spouwmuurisolatie overweegt, raden we u aan om na het ontvangen van de prijsopgave na te gaan of u in aanmerking komt voor subsidie. Subsidie aanvragen is een uitstekende manier om de spouwmuurisolatie kosten te drukken. Om in te schatten op hoeveel subsidie u recht heeft, gebruikt u deze handige rekentool van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie prijs

Heeft u vragen over de spouwmuurisolatie prijs of wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Indien gewenst, komen we graag bij u langs om een inspectie te doen en u te voorzien van een offerte op maat.

Bel 036 538 7558 Contact