Isolatie: Bespaar geld en verbeter het milieu door ons isolatiemateriaal

Bent u de hoge energierekeningen ook zat? Heeft u geen zin meer om grote hoeveelheden energie te verliezen en zou u graag uw steentje willen bijdragen aan een beter milieu? Dan biedt het isolatiemateriaal van Termokomfort de oplossing! De isolatie van uw woning is erg belangrijk, er gaat jaarlijks veel warmte verloren door slecht geïsoleerde woningen. Naast dat meer stoken u een hogere gasrekening oplevert, zorgt het ook voor meer warmteverlies en dat is zonde en slecht voor het milieu. Dankzij goede warmte-isolatie bespaart u dus veel geld en draagt u bij aan een betere leefomgeving.

Termokomfort is de systeemhouder van tal van isolatiesystemen. Wij beschikken over veel isolatiematerialen en voorzien tal van systeemverwerkers, verspreid over heel de Benelux, van isolatiesystemen.

Isolatie voor systeemverwerkers

* Systeemverwerkers zijn bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan isolatiematerialen en daar zitten verschillende voordelen aan.

Isolatie voor particulieren

* Onze isolatiematerialen kunnen voor veel vormen van isolatie gebruikt worden en dat heeft verschillende voordelen. Isoleren met Termokomfort betekent een behaaglijke woning waar u zich helemaal thuis voelt.

Werken met Bouwprijs winnaar BiofoamPearls® isolatie

Waarom isolatie bij Termokomfort?

Termokomfort heeft als systeemhouder jarenlange ervaring op het gebied van isolatie en isolatiesystemen. Dankzij onze kennis en innovatieve manier van denken proberen wij onze producten altijd door te ontwikkelen. Dat heeft geresulteerd in een aantal isolatiematerialen en prestaties waar wij erg trots op zijn.

  • De innovatie en ontwikkeling van het Termoparel®-systeem door Termokomfort en Shell.
  • Meer dan 100.000 woningen (na)geïsoleerd.
  • Altijd op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.
  • Termokomfort en Isobouw Systems hebben samen de BiofoamPearls® ontwikkeld.

Drie isolatie tips

De isolatie van uw huis is erg belangrijk, het is daarom van belang om je goed te oriënteren en een weloverwogen keuze te maken. Hieronder vindt u drie handige tips die u kunnen helpen bij het isolatie vraagstuk.

  1. Onderzoek uw woning grondig en ontdek waar isolatie nodig is. Een systeemverwerker kan u hierbij een gedegen advies geven.
  2. Denk goed na over uw isolatiemateriaal, elk type isolatie heeft zijn eigen kracht. Zie materialen
  3. Denk bij uw keuze voor isolatie aan het milieu.

Informatieve blogs over isolatie

De wereld om ons heen verandert op dit moment erg snel; dankzij steeds meer uitstoot en vervuiling wordt het milieu drastisch aangetast. Termokomfort zet zit graag in voor het milieu in combinatie met isolatie. Wij denken dan ook dat iedereen kan besparen op zijn energieverbruik om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu. In ons blog lees je meer over isolatie en isolatietips.

Lees meer

Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Termokomfort vul dan snel onderstaand contactformulier in. Wij helpen en adviseren u graag. Bent u een particulier en bent u door onze isolatiesystemen, neem dan contact op met één van onze systeemverwerkers. Zij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden.

Naam*
Heeft u isolatie nodig voor?
Bedrijfsnaam
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag of opmerking*