Gratis toegangskaarten Building Holland 2021

Nog even en dan is het weer zover! Building Holland 2021 Termokomfort Europe BV ontvangt u graag in haar stand 8.190 Vraag nog snel uw gratis toegangskaarten aan via deze link.

5 voordelen van spouwmuurisolatie

Voor de zoveelste keer heeft u last van de kou en die torenhoge energierekening elke maand bent u ook meer dan zat. Maar wat kunt u hieraan doen? Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie zijn deze irritaties verleden tijd. We zetten de voordelen van spouwmuurisolatie graag voor u op een rij.

WINNAAR RABOBANK INNOVATION CHALLENGE 2020 - Categorie Circulariteit


We zijn ontzettend trots en dankbaar dat ons product Biofoam pearls®  de waardering krijgt die het verdiend.
Lees meer

Toegangskaarten Oktober BuildingHolland 2020

Van 27 t/m 29 Oktober 2020 zijn wij weer aanwezig op Building Holland in de Amsterdam Rai. Wij nodigen u van harte uit (hal 11, stand 11.52) en geven u graag uitleg over al onze Termoparel- en Biofoam systemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle vragen over het innovatie Facadeclick snelbouw systeem. U kunt gratis toegangskaarten aanvragen via onderstaande banner.

Tijdelijke verhoging subsidie

Hét moment om te isoleren
Vanaf 1 juni is de subsidie voor isolatie verhoogd. Je ontvangt dus een groter deel van de kosten terug. Waar eerder zo'n 20% van de kosten van isolatie gedekt werd door de subsidie, is dat op dit moment ongeveer 30%. Dit maakt het isoleren van je woning nu extra aantrekkelijk. 
Maar let op: de verhoging van de isolatie subsidie is tijdelijk en stopt op 31 december 2020.

COVID-19 maatregelen

 


Het COVID – 19 virus houdt iedereen in zijn greep. Ook bij Termokomfort merken wij de effecten hiervan.  Termokomfort heeft haar voorzorgsmaatregelen getroffen om onze medewerkers en klanten te beschermen.

Zo werken onze kantoormedewerkers in eigen kantoorruimten of, indien mogelijk, vanuit huis. Daarnaast zijn de nodige ontsmettingsmaatregelen getroffen.

Termokomfort Europe BV is genomineerd voor de Rabobank Innovation Challenge

Trots op onze nominatie! Welke innovatie van Termokomfort genomineerd is? Bezoek ons eind maart op de Building Holland in de Amsterdam RAI.(stand nr. 11.

BUILDING HOLLAND 2020, vraag gratis toegangskaarten aan.

Van 24 t/m 26 Maart 2020 zijn wij weer aanwezig op Building Holland in de Amsterdam Rai. Wij nodigen u van harte uit (hal 11, stand 11.52) en geven u graag uitleg over al onze Termoparel- en Biofoam systemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle vragen over het innovatie Facadeclick snelbouw systeem. U kunt gratis toegangskaarten aanvragen via onderstaande banner.

Subsidie woning isolatie

De koude maanden komen er weer aan!  Hoe vervelend zijn koude voeten, een koude trek en een torenhoge energierekening? Maak nog snel vrijblijvend een afspraak om te laten bekijken wat er voor uw woning mogelijk is. LET OP!
Vanaf 2 sept dit jaar geldt er een subsidie regeling voor woningisolatie! Die kans laat u toch niet liggen?

Biofoam® Pearls.... overal toepasbaar!

Zo blijkt maar weer dat Biofoam® overal toegepast kan worden! Niet alleen voor verduurzaming van woningen, maar zelfs in zitzakken van Nic&Mic - The Art of Upcycling.
Getoond 1–10 van 29123